Aktuální provoz

28.02.2021 13:41

Vzhledem k tomu, že také ambulance klinické logopedie je nestátním zdravotnickým zařízením, není aktuální provoz omezen

Jediné omezení může být z důvodu  uzavření škol, tak abych byla schopna zajistit výuku svých dětí. Nadále tedy  platí, že objednané termíny platí a v případě nutnosti Vás budu osobně kontaktovat. 

Na smluvený termín se smíte dostavit i tehdy, jestliže máte místo pobytu mimo okres Brno - venkov (kde se ambulance nachází). V této situaci je však nutné, aby jste měli u sebe čestné prohlášení (doporučuji pro dítě i jeho doprovod zvlášť) + při případné kontrole doporučuji využít sms, která Vám chodí ohledně připomenutí termínu: 

"Pokud pojedu mimo okres, co musím mít u sebe (lékař, úřady)?
Stačí zaškrtnutý formulář (docx, 19 kB; pdf, 114 kB) nebo čestné prohlášení (docx, 16 kB; pdf, 105 kB), kde uvedu místo, čas a cíl cesty. Pro čestné prohlášení mohu využít vzor nebo stačí prohlášení napsané rukou. Stále však musí jít o cestu, která skutečně spadá do povolených výjimek. Policie může ověřovat podezřelé případy, například když cestuji „k lékaři“ s lyžařskou výbavou a celou rodinou. Pokud máte jakékoliv potvrzení, které dokazuje nezbytnost Vaší cesty (například žádanku od lékaře na vyšetření, pozvánku na úřad apod.), vezměte si ji pro jistotu s sebou."   (zdroj: mvcr.cz)

V ambulanci budou dodržována všechna aktuální epdemiologická opatření (např. průběžná desinfekce zařízení, mytí rukou všech, nošení respirátorů, minimalizování počtu osob jako doprovodu klienta.

PŘEJI VŠEM HODNĚ SIL A PEVNÉ NERVY!